erikinnicaragua.reismee.nl

brandweer san pedro

Vandaag komt de brandweer van san pedro onder begeleiding van de burgemeester. De komende drie dagen zullen zij hier hun training krijgen. Waarschijnlijk gaan we gezamenlijk a.s. Vrijdag naar san pedro, waar we het weekend verblijven en de nodige dingen gaan bekijken. Maar zoalsgezegd eerst maar eens de training en daarnaast nog een aantal dingen in de omgeving gaan bekijken. Wordt vervolgd!!!!!

Toine Van Barneveld

hi Erik, ik zie nog geen fotos van : mooi vrouwen, een dartbord of voetballende kinderen. daarom heb ik je 100 fotos extra ruimte kado gegeven. Hoop dat het een leuke en leerzame ervaring wordt. Je clubje Achates moet een beslissings duel spelen om beslissings duels te mogen spelen. snap je het nog? veel plezier.

Rikie & Fred

Hoi Erik,
Fijn dat je ons op de hoogte houd met je reisblog.
Hopelijk heb je niet te veel last van een jetlag gehad.
En hoe smaakt het biertje daar, moeten ze het gaan invoeren bij de Klok ?
Groetjes, ook van Piet en Henk.
Hoije Rikie en Fred

Eddie Bull's Eye Del Mundo

Ik zeg 180!!!
Goed bezig man! Rot weer zeker? Rust ook ff uit in aanloop naar je 40e, zodat je dan los kunt gaan. Heb je een Ajax-shirtje bij je? Baai!

Toine Brentjens

Hi Erik, boys hebben vandaag met 3 -1 gewonnen, ondanks het feit dat Ze jouw kwaliteiten hebben moeten missen. Lag het dan aan de scheidsrechter of aan de coach (die niet aanwezig was)????. Ook nog dank voor het aanvullen van de kerstmarkt-kas. Vergeet niet dat vandaag de champ. Leag. Finale is. Er zit al weer bijna 1 week op. De tijd vliegt. Geniet nog maar lekker van je ,beperkte, vrije tijd.
Gr. Toine