Waar was ik gebleven
Alweer dinsdag:
Het gaat nu snel, het is alweer woensdag op het moment van schrijven. Ik geniet van elke seconde hier al gutst het zweet hier van mijn lijf, wat bij een luchtvochtigheid van 90% natuurlijk niet vreemd is. Wel vreemd om de weersberichten of beter gezegd omstandighedenin nederland mee te krijgen op afstand. Hier is het normaal dat er zulke buien langs trekken en kijk er dan ook niet echt meer van op. Ja ook de dinsdag was weer een mooie dag met een bezoek aan de brandweer, van het naast Masaya gelegen dorp Nindri. Nou ja dorp, het telt een kleine 58000 inwoners, dus echt klein is het niet. Ik heb een paar foto's bijgevoegd van de kazerne aldaar. Er is echt geen andere conclussie mogelijk. WAT HEBBEN WIJ HET GOED IN NEDERLAND. Vergelijken is dan ook geen goede optie, maar praten over verbeteringen is altijd goed. Hiervoor was tijdens de lunch dan ook alle gelegenheid. En uiteraard weer op uitnodiging en met alle belangrijke personen erbij aanwezig. Na het bezoek zijn we weer teruggereden naar Masaya en hebben we het de rest van de middag rustig aangedaan. In de avond ben ik nog even naar een partijtje voetbal gaan kijken. De zoon van de hoteleigenaar kan een aardig pot voetballen, en ik heb hem een contract aangeboden voor de Vense-Boys. Hij had ernog nooit van gehoord, wat op zich wel vreemd is. Hij kent maar één club in nederland en wie mijn voorkeur kent weet dat het......is!!! Een mooie poster hangt hier dan ook aan de muur. Om 23.00 uur terug in het hotel en slapen.
Woensdag:
Vandaag zijn we naar Granada geweest. Een prachtige stad aan het meer van Nicaragua op nog geen 20 minuten rijden van Masaya. We hebben er een kleine rondwandeling door de stad gemaakt en de plaatselijke kathedraal bezocht. Daarna een geweldige boottocht gemaakt (bedankt Joost). Tal van kleine eilandjes passeren we en demeest indrukwekkende huizen van de rijkere passeren we. Na een klein uur zijn we weer terug op de plaats van vertrek en keren we terug naar Masaya, waar ik dit nu bekend maak. Ik stop voor vandaag en straks maar weer iets nuttigs doen. Wat? Dat horen jullie later!!!!!!
Hey Erik,
Ik heb van tante Rikie deze website gekregen. Leuk om de foto's en je reisverslagen te lezen! Ik wilde je even laten weten dat we familie-uitbreiding hebben. Anke is bevallen van een zoontje: Rayan. Alles gaat goed. Geniet nog van je reis en heel veel groetjes uit Boxmeer!